24 december 2008

Julafton

Tänk att det slutligen blev snö på julafton, iallafall än så länge. Började snöa redan imorse, myspys. Skönt att det blev som det blev, så att inte vädret skulle vara helt ruttet på julafton, så vill nog ingen ha det.. Det blir inte samma känsla annars, då känns det ju bara som att det är höst och inte vinter, neh fyyy!

Har tagit lite bilder när jag ändå var ute och for runt. Har redigerat dem en aning för det är bara så himla kul att göra och att bilderna blir mycket bättre och intressantare än innan. "Digitalkameran" är den bästa "uppfinning" som skapats, mycket bättre än en vanlig kamera. Aja, vidare till bilderna. Har försökt att fånga upp och framhäva motiven ordentligt.
Vad tycker ni?

Hur sööt ekorre som helst. Stötte på den utanför en bekants hus. Blev en riktigt bra bild på huvudmotiven. Har klippt bort lite av bilden, för annars hade ekorren troligtvis blivit mycket mycket mindre och inte lika detaljerad.

Var även vid kyrkan då vi skulle tända ljus på gravarna. Kunde inte motstå att ta kort på kyrkan, den hade en så bra placering. Bilden är bara en aning redigerad, och det är i ramen, som jag bara gjort lite suddigare än tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Topplista Favoritlistan.se Bloggtoppen.se Blogvertiser BloggRegistret.se