23 december 2008

God Jul


God jul till alla som är vakna så här sent. Har gått ca en halv timma på dagen då man ska fira och vara glad. Längtar till morgonen. Det blir dessutom ingen lugn morgon. Ska åka lite varstans. Idag har vartit ännu stressigare. Var tvungen att handla det sista inför julafton( idag). Hade inte köpt klart allt ännu. Det komiska med det hela är att det inte bara är jag som tänker i de banorna. Det var massor, fick verkligen stå i bilkö inne på Marieberg, det rullande ändå på ganska bra nu när de byggt om lite.


Handlade en hel del julklappar, men sen måste man ju alltid köpa något till sig själv också, annars är det ju inge roligt med shopping. Det blev ett par blommiga örhängen, en klänning och två silvriga klotdekorationer som var hur coola som helst. Tror jag ska ha Örhängena och klänningen imorgon eller idag rättare sagt, vi får se vad jag känner när jag vaknar.


Köpte även krukor och blommor för att skapa egna juldekorationer istället för att köpa "färdiggjorda". Det är mycket roligare att göra själv, man får göra precis som man vill och ha precis vad man vill i dekorationen. Var dock himla svårt att hitta passande vaser, men tillslut gick det och det blev faktiskt ett ganska lyckat resultat.
Vad tycker ni?
En röd julstjärna och en liten julgran som huvudmotiv. Den övriga miljön är röda småstenar, stora och små glasstenar och lite vita "stripes" Dekorationen är gjord i en klotformad vasHuvudmotiven är granen som omringar och några småblommor så som en rosa blomma och två röda julstjärnor. Har i övrigt använt mig av mossa för att göra bättre "markyta" och utav snäckor för att bryta ut sig lite. Blir lite annorlunda med egna små tillägg. Har gjort två exemplar med likadana silverkrukor. Riktigt nöjd med resultatet. Får en riktig julkänsla.

Ska ta och lägga mig nu, får se hur allt rullar på imorgon då. Vad som helst kan ju hända. Hoppas alla blir nöjda med vad man får......

God Natt och sov sött

miss H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Topplista Favoritlistan.se Bloggtoppen.se Blogvertiser BloggRegistret.se